Så otroligt! Detta är ju tiden då man sammanställer och går igenom. På insta kollar folk vilka bilder som blivit mest gillade och tv-kanalerna och tidningarna gör sina egna listor på det som varit mest populärt och visat under året. Så då även jag… och tro det eller ej… Min film från i somras som barnen tog då jag fegade inför ett dopp i Lappland fick sanslöst nog över 138 000 visningar! Detta gjorde att filmen blev, tillsammans men “balansövning i bikini” årets mest sedda och uppskatttade. När jag ju sammanställde detta och lade upp filmen på nytt – så har den nu ännu fler visningar! Jag är lite chockad över det faktiskt. 

Så här ser det alltså ut idag – drypt 145 000 visningar – och det är ändå andra gången!! Fantastiskt. Anledningen till att jag reagerar är att siffror som dessa är unika med tanke på antalet följare jag har. Detta är också siffror som både Sjuan och TV3 m fl har och då är de ju stora kanaler med stora produktioner. Så det som händer när jag ser detta är ju att jag blir superinspirerad! Jag ska filma mycket mer under 2017! 


Det blir nåt nytt kul för mig att göra och det är så roligt eftersom den här typen av “inspelningar” får jag ju respons av er direkt på. Jag har dessutom öppnat en egen kanal på YouTube så där kommer det också att bli ett nytt forum för den här typen av korta klipp och filmer som ni kan kolla in – och prenumerera på! 

Ja förutom bad – och träningsfilmer så är det dansen ni gillat mest. Samban här tex 96 000 visningar. Otroligt. Så kollar jag på det ni tittat på och gillar mest under 2016 så är det bikini och dans – vore spännande att se vad den kombinationen i en och samma film skulle ge för resultat 🙂 

Alla dessa filmer kan ni se på min insta @linda_lindorff det är öppet för er alla. 

Och så klart YouTube – här tex kan ni kolla salsa träning 


Ni som följer mig vet att jag är i Lappland nu – snö, skidor, skoter och förstås sauna…

Ved eldad bastu och snöbad – underbart! Hoppas ni haft en underbar jul och nyår och så önskar jag en riktigt skön fortsättning!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: