– Vad ska vi hitta på för rolig idag då? Så brukar det låta på morgonen och jag älskar det. Barnens underbara och aldrig sinande leklust. De är alltid redo för nåt nytt. 


Nu är det bara ett par dagar kvar på jullovet och de vill man så klart också göra det bästa av. Om fantasin nu börjat tryta lite vilket är rimligt efter så många dagars ledighet så har jag ett tips!

Ni ska testa en app som heter Mickis lektips som du kan ladda ner på App Store och Google där det finns mer än 100 olika lekar att välja bland och nu har jag testat den och måste säga att den är riktigt riktigt bra. Det är så många bra och kreativa lekar. Vi har provat flera av dom och vi har haft superkul.


Där finns tips på kreativa lekar för både utomhus och inomhus. Appen är gratis, enkel att använda och det finns allt från Roliga lekar för regniga dagar och Bästa kalaslekarna till bra lektips för resan. 


Lycka till och ha nu så kul! Om det är kallt kan ni dessutom prova på att fylla en termos med kokande vatten och kasta ut – barnen älskade när jag gjorde det. Kolla bilden nedan så förstår ni varför 🙂

Här var det – 34 grader men jag tror det räcker med – 15… ni kan ju alltid testa 🙂

Kram Linda

I samarbete med Micki lekapp och Micki Leksaker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: