skarmavbild-2017-01-15-kl-12-24-06

Wow! Över 100 000 visningar på den här filmen! Så kul att trenden håller i sig –  ni gillar verkligen mina filmer! Det känns så kul! Just denna film är gjord i Vilhelmina en dag då det var -34 grader och jag kastar kokande vatten i luften som blir till is på bara några sekunder. Se flimen på insta @linda_lindorff 

skarmavbild-2017-01-15-kl-12-29-06

Och stillbilden som Jacob tog samma dag har slagit nytt rekord på min instagram med över 5000 gilla-markeringar! Helt otroligt kul! Och era över 100 kommentarer vill jag verkligen tacka för – så kul att ha ett instagram med så passionerade, engagerade och uppmuntrande följare. NI ÄR BÄST! Vill ni veta vilket klipp av alla som kom på tredje plats 2016 så kolla in instagram nu – @linda_lindorff – har precis lagt upp det! 🙂

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: