convert

Bonden Fredrik Holm och hans Therese Hall väntar nu sitt tredje barn! Så underbara nyheter! Sedan tidigare har Fredrik och Therese två pojkar, Algot 4 år, och Olle 2 år, nu är en tredje pojke på väg. Therese är i vecka 26 så den lille väntas komma redan i slutet av April!

Linda: God morgon Therese och stort grattis! Underbart ju! Hur känns det?

Therese: Jo det känns bra. Jag tycker alltid att det känns ganska overkligt innan bebisen väl kommit. Men jag är förväntansfull:)

Linda: Ja jag kände precis likadant. Det är ju den mest naturliga saken men ändå är det ju så svårt att fatta, att man skapat en ny lite människa…som bara ligger där och väntar på att komma ut. Konstigt och underbart. 😊 Var det planerat? Och vad säger Fredrik?

Therese: Ha ha, ja exakt. Det var inte planerat, utan kom som en ganska stor chock. Men så fort man smält det så kan man inte tänka sig något annat. Lika välkommet som de andra två alltså!

Linda: Vad sa Fredrik när du berättade att du var gravid?

Therese: Han sa, and i quote: “haha, jag tänker inte ta på mig det här. Detta är helt och hållet bara ditt fel!”

Linda: Ha ha ha… Fredrik alltså, jag skrattar ihjäl mig… men han vill ju ha 11 barn ju, och då måste man ju låta dom komma med jämna mellanrum om man ska hinna med… 😊

Therese: Haha ja, så många är vi nog överens med att det inte blir. 3 barn känns som ett rimligt antal, sen får vi se

Linda: Men helt ärligt, nog måste han väl blivit glad!?

Therese: Haha ja han skrattade mest, även om det var ett hånskratt så tror jag att han var glad. De andra två har ju blivit skapliga!

Linda: Ja det får man väl säga, helt perfekta små pojkar. Men det är klart Fredrik har ju sagt till mig att han tycker att det är såååå jobbigt att vara gravid, sagt på ett sätt som att det nästan är han som bär på barnet, så det är väl därför han reagerade så där… Vad är det han egentligen tycker är så jobbigt med att vara gravid tro? 😊

Therese: Jag tror att han tycker att jag är jobbig. Man är lite mer känslig under graviditeten och jag tror att han tycker att det märks mycket på mig. Dock har jag heller ingen förståelse för mina egna reaktioner alltid, så jag har ju inga krav på att han ska kunna förutse allt, men åtminstone förståelse för frustrationen att inte ha koll på sina egna känslor. Man är ju lite all over the place vare sig man vill eller inte. Han är bra på att jobba så han hittar sina ursäkter och stunder av stillhet 😉

Linda: Jag förstår. Men hur mår du nu då? Känns det likadant som tidigare eller är det nån skillnad?

Therese: Jag mår bra, men det är lite tyngre den här gången. Inte helt oväntat att det känns mer i kroppen med tre ganska täta graviditeter, musklerna har liksom inte återhämtat sig överallt. Men i övrigt är jag ganska bortskämd med bra graviditeter.

Linda: Så kul det här är, fantastiskt! Det finns ju inget bättre än att få barn. Vad ska han heta?

Therese: Namn har jag ingen aning om. Olle fick ju inget namn på 3 månader, så vi försöker brainstorma allt vi kan. Vi ska bara komma överens.. och sen ska han gärna se ut att vara just den personen sen också. Olle såg precis ut som Algot så det var omöjligt att komma på något mer än Algot 2.. så alla namnförslag mottages tacksamt!

Linda: Vi kanske ska låta tittarna komma med förslag. Kul ju!

Therese: Haha ja de får gärna komma med förslag, men det ska passa med Algot och Olle.. så Jason eller Carlos är kanske inte aktuellt..

Linda: Ha ha så klart! Ta det lugnt nu och låt fredrik pyssla om dig. 😊 Vi hörs framöver. Stor kram finaste! så glad för er skull!

Therese: Absolut! Och tack så mycket, vi är väldigt förväntansfulla (och lite panikslagna på samma gång), det blir spännande med 3 barn. Stor kram från oss alla, ha det så bra!

img_4010

Nu kära ni får ni hjälpa Therese och Fredrik med namnförslag! Vad tycker ni att Algots och Olles lillebror ska heta? Svara gärna här eller på min insta @linda_lindorff 

Spännande att höra era förslag! På instagram nu ser ni också det tredje mest visade klippet under hela 2016! Tack för ert engagemang! allt blir så mycket roligare när man får uppskattning för det man gör. Det är en fin sak att bry sig och kunna ge komplimanger.

Kram Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: