Filmpremiär igår för “Tillsammans mot drömmen” – om och med poptvillingarna Marcus och Martinus. Gick med mina döttrar Wilhelmina och Lykke – och kompisen Disa. Vi tyckte alla fyra att det var en mycket bra film. Flickorna lyssnar ju på deras musik så det är klart det var kul att se – men filmen är intressant och känslosam och kul att se även om man är vuxen och tillhör den stora skaran av fans. Det var så klart också otroligt kul att Marcus och Martinus kom dit – som en överraskning ordnat av Petre Event och Johan Petre. 


Stor succé var det. De riktigt fansen skrek så högt att mina barn blev chockade, jag också för den delen. 🙂 På min instagram @linda_lindorff finns filmer från det hela, med bilder på både Marcus och Martinus och skrikande fans. 🙂

Fotograf på röda mattan – Karin Törnblom 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: