Har känt mig lite låg idag, ledsen över saker som hänt en god vän. Ledsen för att det ibland verkar så svårt för människor att kunna ge omtanke och kärlek – och förlåta. Min mormor brukade säga “älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det mest” Hon till och med broderade en tavla med den texten som fortfarande hänger hos oss i stugan. Mormor finns inte längre men hennes ord om kärlek lever kvar och jag tänker på dom ofta. Så och idag. Men så mitt i allt detta kom ett brev…


Som ett tecken på all kärlek som ändå finns, på godhet och lycka kom brevet med en inbjudan till bonden Sebastians och Petras bröllop. Det gjorde mig så glad och varm i hjärtat. Alla kan inte vara glada och lyckliga hela tiden men vi som är glada, den dagen man känner sig stark och full av energi, då ska vi försöka dela med oss av den till dom vi vet behöver den. Delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är halv sorg…. kan inte sägas för många gånger för så är det ju faktiskt. 

Så tack Sebastian och Petra för den fina inbjudan. Nu har jag ny energi att dela med mig av, nu ska jag använda den till att ge kärlek i min tur. Tack! Ni gjorde min dag. Ni har ju redan bjudit in mig sen tidigare – och jag har tackat ja, men roligt ändå se er underbara inbjudan. Nu känns det så verkligt! 

Kramar till er alla! Fokus på kärlek idag!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: