skarmavbild-2017-01-20-kl-18-10-44

Det kom lite som en överraskning måste jag säga men efter att jag lagt upp senaste dansfilmen på instagram har jag fått mer snuskiga förslag än nånsin skickat till mig – och det med en cha cha cha! Kollade mina direct meddelaren i eftermiddags och jag blev faktiskt generad. Generad – och förvånad. Hade väntat mig mer sånt efter rumban eller sambafilmen men nix, det var den här filmen med cha cha cha som lockade till den största mängden oanständigheter.

Jag är inte upprörd faktiskt för även om det absolut är opassande så blir jag mer full i skratt än upprörd över det faktum att det för vissa kan ses som sexigt att dansa en cha cha cha i träningskläder inför en cyklande publik 🙂

img_2057-1

Och då var det här också en av de danser som jag funderade över skulle vara dansen som bonden Sebastian och Petra skulle få lära sig till bröllopet… kanske får tänka om där….:)

Vad tycker ni? Ska Petra och Sebastian få lära sig het rumba, en glad läcker salsa eller en sexig cha cha cha? Alla de olika danserna i det utförande jag tänkt mig finns att hitta på  instagram @linda_lindorff

Låt mig veta, för snart är det dags att börja träna… 🙂

Önskar er en supertrevlig kväll vad än ni hittar på – här blir det schnitzel och pommes frites nästa. Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: