Så förutom dansen så är det utmaningarna och tricksen ni gillar bäst – kul! Jag känner likadant 🙂 Det här klippet där Kristjan ska lära mig nytt trick och jag ingenting förstår – har otroligt nog nästan 100.000 visningar! Se filmen på min instagram @linda_lindorff 


Så här ser bilden ut ni ska titta efter – hitta den. 🙂 


Och ja den här videon har 139000 visningar – helt otroligt! Tack för ert stora underbara engagemang! Ni är bäst! För er skull lovar jag berätta om ett filmprojekt snart. På onsdag, eller torsdag, berättar jag! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: