Inspelning av hemligt projekt idag…

January 23, 2017

 

img_2002Ja idag händer det spännande saker. Vi spelar in ett helt nytt projekt under de kommande veckorna och det känns så kul! Det är annorlunda på många sätt från vad jag gjort tidigare och det är också ett nytt arbetssätt. Jag är än mer involverad i alla leden och det är både roligt och lite nervöst – och framför allt så har jag nu huvudet fullt av alla detaljer. Snart kommer Maria, som ska smila och fixa mitt hår, och sedan kl 13 drar vi igång!

Jag får tyvärr inte avslöja mer än så just nu men så fort jag får klartecken från TV4 så ska jag berätta allt för er. Jag tror ni kommer uppskatta detta mycket.

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: