​Vissa dagar går det bättre än andra, så är det ju bara, och det handlar i mitt fall mycket om energi. Inte bara min energi utan också den som de jag jobbar med har. Idag var både min och Kristjans energier på topp och det var otroligt kul att träna och jobba. 


Trött nu så klart men glad. Se mer av vårt tränings – och dansresultat på instagram @linda_lindorff 

På torsdag åker vi till Örebro för att träffa Dermot Clemenger – han ska ge mig lite danstips och det känns så kul. Vi har aldrig mötts förut men vi har haft kontakt så det känns som att jag ändå känner honom lite. Spännande blir det!
Kram L

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: