linda-hast

Äntligen är det dags för Stjärnkusken med allt vad det innebär i form av gulliga hästar, stenhård tävling och kändisar som antagit den svåra utmaningen att föröka lära sig trava – med 500 kilos varmblod. Jag kan lova er att när man står nära dessa fantastiska hästar så känner man en oerhörd respekt och fascination. De är stora, vackra och otroligt starka!

http://www.tv4play.se/iframe/video/3755632

Här kan ni få en liten försmak av kvällens program. Ni ser våra folkkära stjärnor i form av bland andra Regina Lund, Saga Scott, Runar Sögaard och Erika Johansson.

Regina Lund som för övrigt sa när hon blev tillfrågad att vara med “vem är det som vill se mig död…” med ett skratt. För hon vet hur farligt det kan vara att ge sig in i den här sporten om man inte gör det med repekt och insikten att om man gör fel kan det gå riktigt illa. Regina kommer ni få se visa hästarna så mycket respekt att hon faktiskt lära sig tala med dom.

Ja ni har mycket att se fram emot, det lovar jag. Ikväll börjar det! Se Stjärnkusken torsdagar 20.00 i TV4 och på TV4 Play.

img_1183

Samtidigt på bloggen lite senare idag är det premiär för min och Kristjans dansskola. Det vill ni heller inte missa. Så hästar och dans idag med andra ord!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: