Äntligen är den här, min dansskola Dance with me!!

Idag är det premiär för vår nya dansskola Dance with me här på bloggen. Tillsammans med min danspartner Kristjan Lootus öppnar vi nu en dansskola där vi under 10 veckor framöver kommer att visa och lära ut några av världens mest älskade danser. Allt från het sexig samba och cha cha cha till bugg och vals. Ni kommer också att få möta bland andra Lets dance förre domare och proffsdansare Dermot Clemenger för att veta vad som är viktigast i cha cha cha och bondeparet Sebastian och Petra som ska få lära sig den ultimata kärleksdansen rumba inför deras stundade bröllop. Allt detta och mycket mer. Vi öppnar vi upp med salsa!

Välkomna till Dance with me!

Kram Linda!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: