I torsdags var det premiär här på bloggen för vår dansskola på nätet – Dance with me – och mottagandet och genomslaget har varit helt otroligt. Jag är faktiskt lite chockad – chockad men framför allt otroligt GLAD och väldigt väldigt tacksam!! Det här är ju ett projekt som gjort med väldigt liten budget och enkla medel och just därför är det extra kul att det fått sånt stort genomslag. 


All press vi fått är i likhet med den vi får inför premiären av Bonde söker fru. Expressen, Aftonbladet, TT och landsortstidningarna över hela landet. Helt otroligt! 

Nästa vecka är redan nu full av nya intervjuer och fotograferingar – och vi ska spela in två nya avsnitt. Och viktigaste och bäst av allt är att ni tittare och följare tittat! Flera tusen tittare! På en dansskola på nätet! Jag är så glad och tacksam! Tack vare er blir det 10 avsnitt! 

Nästa avsnitt kommer redan på onsdag – och då blir det cha cha cha tillsammans med underbara Dermot Clemenger! Han gjorde mig helt nervös först, han är ju ändå en dansdomare av rang – och när han ville lära mig dödslyftet trodde jag först han skämtade… men icke. Inte vågade säga nej heller 🙂 så i nästa avsnitt få ni se mig göra Dermots dödslyft. Väldigt obehagligt. Och spännande… 


Vi dansade lite även för Aftonbladet – en försmak av vad som kommer i nästa avsnitt – förutom dödslyftet då 🙂

Fortsätt dansa med oss och ha en skön helg! Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: