​​Ja det här med att vara lite sexig när man dansar är fortfarande svårt för mig men jag kämpar på. Det är så klart inte alls särskilt viktigt att vara sexig men då jag alltid haft svårt för det så känns det faktiskt lite kul att börja våga vara lite kvinnligare. Våga vicka på höfterna utan att skämmas och ha lite attityd på dansgolvet. Det är en utmaning för mig helt enkelt. Jag har kommit på att det faktiskt inte är fult att våga försöka vara lite sexig ibland. Det är inte så viktigt men det är heller inte något som längre känns så himla farligt. Det är nyttigt att ibland lämna sin comfort zone och för mig handlar detta mycket om just det.

Kristjan brukar avsätta tid enkom för just detta. Att jag ska på ett avslappat och kul sätt våga dansa spontant, utan koreografi och visa mig självsäker och ja kvinnlig. Träna upp lite sexighet. Alla vet vi ju att sexigheten kommer inifrån och främst handlar om självkänsla och så klart går det att träna upp. Det går inte fort i mitt fall men det går framåt – och vi har väldigt kul under tiden. Så här såg det ut på träningen igår 🙂 ​

Som ni ser så kämpar jag i alla fall 🙂 Det här är också nåt vi ska ta upp i vår dansskola framöver för även om det inte alls är viktigt så är det en utmaning för många kvinnor att åtminstone försöka, leka lite med känslan, våga vara kvinnlig och känna sig lite så där het. 🙂 Jag vet, bara att säga det är genant, men låt oss tillsammans göra ett försöka att våga va lite extra kvinnliga – åtminstone på dansgolvet. Jag kämpar – och viktigast av allt är att jag ser det som en kul utmaning och ett sätt att förbättra självkänslan. Det är ju en trend det här med poledance så låt se om det är där vi hamnar innan det är färdigt. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: