Hästar är otroligt fina djur, de fascinerar mig med sina kloka snälla ögon och stora muskulösa kropp. När vi nu spelade in Stjärnkusken så blev jag än mer imponerad! Hästarna som kuskarna använder är såna enorma kraftpaket! De är verkligen 500 kilo muskler som sätter fart och att sitta bakom i sulkyn är bland det coolaste jag gjort. Nånsin. Men så klart är detta förenat med fara och det blev Runar varse när han gav sig ut på banan – och då är detta ändå inte de fullstora hästarna…  Se det här klippet från morgondagens avsnitt av Stjärnkusken så förstår ni vad jag menar.

Det är verkligen obehagligt. Se så otäckt ut. Runar är väldigt duktig med hästar och just därför förstår man att det kan hända nästan vem som helst. Vad som hände exakt och varför vet Runar och det får ni svar på imorgon i Stjärnkusken. Kl 20.00 på TV4 och på TV4 Play

När det gäller vår kära idolstjärna Simon Zion så får han vara med om en helt annan typ av dramatik – då han måste ta tempen på sin häst… Inte så lätt, eller kul för den delen, om man har lite hästskräck…


Här på bloggen blir det också lite dramatik då vi i 2:a avsnittet av vår dansskola Dance with me åker till Dermot Cementer som vill se mig göra dödslyftet… och ja, en Let´s dance domare som Dermot säger man ju inte nej till. 🙂 Så ja, jag gör dödslyftet och hur det går får ni se imorgon. Det är nästan lika läskigt som när Runars häst faller… 🙂


Vill ni se vår Mellodans – som gör dig oslagbar på dansgolvet så kolla in min insta @linda_lindorff

Hej då! Kram Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: