Jag tror jag dör – hur bra är inte detta!!! Klas och Sandra dansar vår mellodans!! Helt underbart! Vill ni skicka dem en hälsning så gå in på min instagram @linda_lindorff och skriv en kommentar!

Jag och Kristjan gjorde den här filmen som en del i vår dansskola på nätet och den har blivit en oväntad succé minann – över 100 000 visningar på min instagram och så sjukt många delningar på Facebook. Väldigt roligt så klart att se hur ni inspireras! Sååååå kul!! Jag är så lycklig över all den glädje jag möter också från er alla, både här på nätet men också ute i verkliga livet. Ni är underbara, sluta aldrig att komma fram, jag tycker verkligen att det är trevligt när ni gör det.

img_4718-1

Vill ni bli mer inspirerade till dans så  kolla in veckans avsnitt av vår dansskola på nätet med bland annat dödslyft och dans med Let´s dance-dansdomaren Dermot Cementer.


Väntar med spänning på fler roliga filmer från er – så ska jag lägga upp den här.

Så träna på bara nu – sätt stegen så dansar vi ikväll! Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: