img_4062Ja så var vi där igen… Många har på sistone kommenterat att jag ser väldigt smal ut, vissa har till och med uttryckt sig lite mindre smidigt och sagt att jag är alldeles för benig, att jag har för magra axlar, att jag kanske borde prata med en psykolog och ja att jag verkligen måste äta upp mig… etc. Jag tror innerst inne att de flesta av er kommenterar min vikt och min kropp mest för att ni bryr er om mig, vilket förstås är snällt, men jag önskar ändå att ni försöker hålla er från att skriva sånt. Jag vet att jag är smal, kanske till och med i vissas ögon ansedd mager, men jag mår jättebra och känner mig stark. Vad man väger är så otroligt oviktigt egentligen, huvudsaken är ju att man är frisk och känner sig pigg.

convert-11

När jag började med Let´s dance förra året så vägde jag 63 kilo, efter 3 veckors dansande så vägde jag 8 kilo mindre och jag förstår att folk reagerade då. Till och med min mamma var förskräckt. Med tanke på att jag är 177 centimeter lång så är 55 kilo absolut ganska lite – MEN jag mådde bra. Inte nån gång under hela perioden på 15 veckor som jag dansade i Let´s dance kände jag mig svag. Folk i min omgivning påpekade konstant hur mager jag var men själv kände jag mig starkare och i bättre form än nånsin – inte för att jag blivit smalare för det har aldrig varit något mål, utan för att jag börjat träna. Under sommaren gick jag upp lite i vikt igen och stannade på 57 kilo och där har jag legat fram till nu.

img_4718

Nu har jag tappat igen och ligger på 55 kilo, och det är uppmärksamt av er att se det, men tro mig, jag vill inte gå ner i vikt. Det som händer är att när vi nu spelar in vårt nya dansprogram så dansar jag plötsligt nästan lika mycket igen som jag gjorde i början av i Let´s dance. Vi jobbar 6-8 timmar i veckan med att prova  nya lyft, olika danser och spela in nya dansavsnitt. Det sätter sina spår men tro mig, jag har inget fel, jag bantar heller inte och jag har som mål att äta upp mig ett par kilon. Under tiden så önskar jag att ni vet att jag mår bra och att ni därför inte behöver kommentera att jag ser för smal ut. I mina ögon duger jag bra så som jag ser ut och jag hoppas att ni kan tycka det också.

Vi ska spela in 10 avsnitt av vår dansskola på nätet, Dance with me, efter i morgon har vi redan spelat in 4.  (Ovan här är senaste avsnittet som kom ut idag – bugg! )Målet är att vara helt klara innan nya Let´s dance börjar den 10 mars så då, i samband med att Kristjan överger mig för en ny danspartner, sagt på skämt men ändå med viss sanning, så kommer jag att kunna vila kroppen och kurva till mig lite igen. 🙂

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: