Vår kära bonde Fredrik Karlsson har fått sitt andra barn med sin hustru Helena Wirén! Vilken lycka!

Fredrik var ju med i Bonde söker fru 2007 men hittade sin älskade Helena några år senare och dom gifte sig sen 2014. Sista jag träffade honom var på vårt 10-årsjubileum förra hösten och då var han där med sin förstfödda flicka, som då var alldeles ny! Det var så kul att se dom då – för de var så lyckliga och fina. Då jämförde han också förlossningen med en grisafödsel…

  – Under hela förlossningen jämförde han föda barn med grisar. Han pratade om det hela dagen, sa då Helena till mig. Jag frågade va hon tyckte om det och hon skrattade och sa att det ju ändå var rätt gulligt. 

– Den här gången gick det mycket snabbare, säger Fredrik nu som svar på frågan om han pratade grisar även denna gång. 🙂

Nu har de flicka till! Så kul! Inget namn skatt än men snart får vi veta. Fredrik hälsar att dom mår jättebra. 

Jag är så lycklig för deras skull. Fredrik har en speciell plats i mitt hjärta. Ingen har fått mig att skratta som han och när han gjorde sitt slutval grät jag, för jag var rädd han valde fel… det tog flera år innan han sedan hittade Helena men då var det också rätt! 


Idag är jag så glad för de nu blivit en till. Lycka! Gå in på min insta @linda_lindorff och gratulera de stolta föräldrarna 

Kärlek! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: