Första bilden på bonden Fredrik Karlssons lilla nyfödda bäbis! Så otroligt söt! Det är hans och Helena Wiréns andra barn och lillan kom till världens natten till fredag. Så helt ny är den lilla gullisen! 

Trötta är dom, säger Fredrik, men allt har gått bra och de är så lyckliga! Tror jag det, att få barn är det mest underbara man kan få vara med om. Varje litet barn är ett sant mirakel. Jag är så glad för deras skull! 

Sisy jag träffade Fredrik och Helena var på vårt 10-årsjubileum och då var deras första flicka Oliva bara tre veckor. Nu har Olivia blivit storasyster! Så otroligt kul!

Varma gratulationer än en gång! Vill ni gratulera eller komma med namnförslag till den ännu namnlösa lilla flickan så gör det här eller på min instagram @linda_lindorff 

Lycka är att få vara med om allt detta! Och nästa vecka börjar vi spela in en ny säsong av Bonde söker fru så mer kärlek är på ingång! Underbart!

Ha en fortsatt skön kväll!! 

Nu ska jag redigera dans! Ny Mellodans kommer upp imorgon… och på onsdag ett helt nytt avsnitt av vår dansskola här på bloggen – då med fokus disco! 

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: