Älskar den här mannen sååååå mycket! Mitt livs stora kärlek. Jacob förändrade allt. Jag gick från tom och rastlös till trygg och full av passionerad kärlek. Jacob var den som fick mig att vilja ha barn, han är mannen som gett mig mina tre små mirakel och han är mannen som gjort mig till en otroligt lycklig kvinna. Den här dagen firar vi kärleken och jag önskar er värme och innerliga känslor. Mest av allt skickar jag kramar till alla er som ännu inte, eller just nu inte, har upplevt kärleken. Stora kramar till er! Och massor av kärlek till er alla på Valentins day! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: