Om jag skulle visa er dom här bilderna opixlade så skulle nog många av er bli lite chockade – det blir man om man inte är förberedd… många av de bilder jag får på insta är i likhet med de här så grova att det faktiskt är anstötande. Det är allt från närbilder på oralsex till avancerade trekanter och rakade könsorgan. I början så blev jag så paff att jag mest skrattade åt det men nu har jag börjat störa mig på det. Vad är målet? Att jag ska bli upphetsad? Generad? Chockad? Jag fattar faktiskt inte riktigt. 

Det mesta jag får från män är trots allt rätt oskyldig och lite flörtiga inviter och komplimanger och det har jag inte något emot men det finns en tydlig gräns för vad som är okej och det tror jag de flesta vet. När det börjar bli sånt som att nån vill slicka mina ben efter att ha sett mig dansa cha cha eller äta min lussesemla… – så har man så klart redan gått över gränsen för vad som är charmigt. 


Det här med dans verkar för övrigt vara en utlösande faktor. Innan Let´s dance och min fortsatta dans med Kristjan var jag relativt besparade från den här typen av snuskbilder och oanständiga förslag. Efter att jag började lägga upp dansfilmer på insta började det komma mer och mer. Med vår dansskola online eskalerade det ytterligare. Nu händer det flera gånger i veckan. 


Nu kanske nån tänker, ja men skyll dig själv då som dansar i så korta kjolar och shorts, men helt ärligt så måste man väl få se ut som man vill. Och det jag tränar i är tenniskjolar och varför det skulle vara nåt extra provocerande har jag svårt att förstå. Jag tänker i vilket fall inte sluta dansa eller börja dansa i långbyxor för att få detta att sluta utan tänker att det borde räcka med att jag säger här och nu att jag INTE går igång på porriga förslag och bilder, och att jag önskar att de som skickar sådana slutar med det. 

TV4 säkerhetsavdelning är väldigt bra och aktiva men det är inte så mycket man brukar göra åt sånt här. De skriver ner namn och kollar upp personer men den generella rekommendationen är man inte ska blockera, kommentera eller över huvud visa att man sett det som skickas till en, för detta kan trigga avsändaren då han eller hon känner att de fått kontakt och då kan det bli värre. Därför har jag fram till nu inte blockerat, inte kommenterat eller brytt mig – men då det fortsätter och blir mer och mer så provar jag nu att skriva detta med en vänlig önskan. Så utan att nämna några namn eller vara arg så önskar jag bara slippa se fler grova porrbilder och den här typen av meddelanden. Skriv gärna till mig – men skippa snusket. 


Och för att visa att allt detta inte ändrar på nåt kommer här veckans dans – the hand jive dance – eller “the hand job dance” som en snuskhummer passade på att kalla den bara nån timme efter jag lagt ut den på instagram. Ja ja dansen engagerar i alla fall- kommer veckans mellodans!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: