Ja här är han – vår första bonde i nya Bonde söker fru! Än får ni bara se hans baksida men jag kan då utan överdrift säga att detta är ett riktigt kap! Verbal, snygg, närvarande, spontan, glad och trygg norrlänning. Från den stund jag klev in på gården kände jag att det här minsann kommer att bli bra – vilken man. Så innerlig och äkta. Den här mannen kommer många att skriva till. Han är 48 år gammal och singel sen tre år tillbaka och så redo för att träffa någon ny. Han säger att han älskar sällskapet av en kvinna, han söker den rätta och hoppas att med vår hjälp få hitta henne. Jag ska se till att han gör det!


Så otroligt kul detta är att vi nu är igång igen! Jag känner mig så förväntansfull inför alla möten med våra nya bönder! Vår inspelning har börjat och en efter en kommer jag att presentera dem här och från varje gård kommer jag att köra live på instagram! Redan på onsdag får ni möta bonde nr 2! Både här och live på @linda_lindorff

Nästa bonde är för övrigt bara drygt 20 år….och en riktig svärmorsdröm 🙂 


Vill ni öva lite disco inför helgen så kolla in vårt nya avsnitt HÄR


Och på insta hittar ni en väldigt glad “veckans dans” inspirerad av Grease och John Travolta – Hand jive dance! Redan nästa 100.000 visningar, kul!

Kram! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: