Vi har spenderat väldigt mycket tid tillsammans det senaste året och det har varit otroligt givande och kul men nu är det dags att ta en liten paus. Jag spelar in Bonde söker fru nu och reser runt och träffar de nya bönderna och Kristjan har börjat träna med sin nya Lets dance-partner boxaren Mikaela. De har sin premiär den 10 mars så nu måste de hårdträna. Dessutom kommer nu ett sportlov som innebär att jag åker bort. Så en paus på ett par veckor i dansandet tar vi nu. 


Just när det gäller dans så kan man nog förvisso klara av att ha två partners samtidigt – utan svartsjukedrama 🙂 men så här inledningsvis vill jag att Kristjan ska kunna fokusera 100 procent på sin nya partner. Vore ju katastrof ifall de åker ut tidigt – en guldmedaljör som hon måste ju gå långt. Och med tanke på hennes omtalade temperament och talang i boxningsringen så vill man ju inte gärna vara anledningen till att hon åker ut 🙂 – det sista var dock sagt på skämt. Vet att Mikaela är en superfin tjej med stort hjärta. 
​​
Vår dansskola kommer däremot ut som vanligt varje onsdag. Nytt avsnitt imorgon – samba! Men möjligen blir det ett sändningsuppehåll veckan efter pga vår nödvändiga paus. Nu önskar jag Kristjan stort lycka till tillsammans med sin nya danspartner Mikaela. Jag tror och hoppas att det kommer gå bra! Kristjan hade inte kunnat få nån mer passande. Ett snyggt par blir det, båda väldigt tävlingsinriktade och med nästan lika mycket muskler 🙂 ska bli kul att se deras framgångar på dansgolvet!

Mig kan ni följa på bonde inspelning både här och på bloggen!

Kram L

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: