Ännu en bonde klar för Bonde söker fru! Här är E – vår yngsta bonde i år och förmodligen har vi rekord i kärleksbrev att vänta. Det här är en riktigt bondehunk som framför allt älskar djur och livet på landet. Snäll, snygg och i många unga tjejers ögon säkerligen säkert också – sexig. Önskar jag fick vända på honom och visa er hela alltet men tyvärr – jag har hårda restriktioner om vad och hur mycket jag får visa så tills vidare får ni hålla till godo med detta.


Och så kan jag förstås visa hans urgulliga gosiga kor… Det är dessa kossor som fläckat ner hans skjorta också för dom slickar och nosar så intensivt att både han och jag var helt blöta efter att stått där och pratat. Har faktiskt aldrig mött intensivare och keliga kor. Nånsin.


Har ni några frågor som ni tror jag kan svara på så gå in på min instagram @linda_lindorff och ställ dom där.

En annan het sexig nyhet denna onsdag är att vi har ett nytt avsnitt ute nu av vår dansskola och nu är det samba! Samba är bland det sexigaste jag vet, man blir ju typ kär när man ser det. Med det är också svårt, jag kämpar mycket med att försöka våga rulla höfter och känna mig trygg med det. Se detta och känn efter själva. Lyften är också rätt sköna. Hoppas ni gillar det ni ser!

Kram! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: