img_4527

Vet inte riktigt vad det är som händer men den senaste veckan har jag vaknat mitt i natten  och inte kunnat sova. Jag har legat vaken i timmar. Varje natt. Det första man tänker på är förstås stress men jag känner mig inte överdrivet stressad. Jag har förvisso både Bonde söker fru och dansprogrammet Dance with me  som löper parallellt nu, och bloggen, men jag tycker att jag har allt under kontroll.

img_6280

Bönderna är fantastiska och det är så otroligt kul att vara ute på vägarna igen och möta alla dessa nya förväntansfulla bönder. Jag är så ivrig att jag nästan skakar innan vi möts första gången, så spännande är det! Och dansskolan, ja det är mycket jobb med tanke på att jag ju gör allt redaktionellt arbete, loggar, skriver klippmanus, sköter logistiken och så men även där känner jag att jag har bra kontroll. Möjligen är det så att jag ser att det kommer dra ihop sig framöver. Det är okej nu men det kommer ju att bli sjukt svårt få ihop det när jag är ute på bonde-inspelning och min danspartner Kristjan Lootus gör Let´s dance. Kristjan är mig trogen och skulle aldrig svika, han är en slitvarg av rang och älskar att dansa med mig, men även för honom har dygnet bara 24 timmar…  Och att det redan nu skulle göra mig så orolig i kroppen att jag inte sover på natten känns inte rimligt. Nej det måste vara nåt annat, vet bara inte vad. Vad oroar mig? Varför vaknar jag klarvaken mitt i natten? Jag har precis pratat med min kanal om ett nytt jobbprojekt också – och det är ju sånt jag går i gång på. Älskar nya projekt. Och dansskolan får en säsong till, om vi vill. Om jag orkar dansa vidare. 🙂 Så ja… vad kan det vara? Om ni känner igen er, eller har nån teori så hör gärna av er. Någon sa till mig att jag skulle börja äta magnesium… och det kommer jag att prova.

img_6697-3

Kanske tränar jag för mycket? Eller är det att jag har en vän som har problem med familjelivet och jag på nåt vis känner av det… Vet inte. Vill veta! Hjälp mig. Jag gör vad som helst för att få tillbaka min härliga djupsömn. Detta är furktanstvärt. Jag avskyr att inte sova bra. Jag älskar att sova mina helst åtta timmar per natt. Nu sover jag max 5-6 timmar. I morse vaknade jag 05.15, och kunde inte somna om. Gick upp, kokade kaffe och satte mig och förberedde dansprogrammet som vi spelade in idag. Och då hade jag varit vaken också mellan runt kl 02 och nån timme framåt…

img_6172

Imorgon ska jag möta bonde nr 3 – det ska bli väldigt roligt för allt jag läst om honom hittills är så lockande. Så för att ha en chans att sova nog många timmar så lägger jag mig nu. Håll tummarna för att jag får en bra natt.

Kram Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: