​Mitt nya jobb är att dansa! Det är så overkligt! Två timmar i danslokalen idag igen med min danspartner Kristjan Lootus. (Det ni ser är ett klipp från vår uppvärmning) Vi tränar inför nästa inspelning och kommande avsnitt i dansprogrammet Dance with me. Tänkte på det sedan när jag kom hem att det ju faktiskt är helt sjukt – jag jobbar plötsligt med dans! Jag får betalt för att dansa! 

Får betalt för att dansa


Mitt nya jobb är att dansa! Det är så overkligt! Så otroligt kul! I vår programserie ska vi enligt avtal göra 10 episoder och 5 har vi nu gjort och dessa ligger upp på min blogg och på Youtube. Responsen har varit otrolig och det har gått över all förväntan. 

Klar med en ny säsong – i Spanien


Detta innebär att vi redan fått en beställning på en säsong till – med inspelning i Spanien! Mitt jobb som dansare fortsätter med andra ord 🙂 Givetvis så är jag ju också programledare och redaktör men ändå, de flesta av mina arbetstimmar just nu går åt till att dansa. Det gör mig både stolt och oerhört glad!


Dansa med privattränare, hyra egen lokal och avsätta tid för dans kan ju annars vara väldigt dyrt. Nu har jag ju en god vän i Kristjan och vi ses och dansar bara för att det är kul också, men nog är jag tacksam för att jag nu får göra det jag finner som allra roligast nämligen dansen – och dessutom kunna ha det som jobb. Så tacksam är jag också för all den kärlek jag får av er alla. Tack för komplimanger och uppmuntran. Det är ju tack vare er detta blivit möjligt. Se bara på senaste spontansalsan på instagram…

Redan 100.000 visningar! Ni visar ett sånt engagemang! Fantastiskt! 


Dans i Bonde söker fru! 

Det här med att jag nu märkt hur glad man blir av dans har gjort att jag tänker införa det också i Bonde söker fru! Redan nu har en bonde fått bugga med mig – och mer ska det bli framöver. Särskilt i sommar… 

Nu ska jag sova och ladda inför en ny arbetsdag – imorgon dans igen och då tango! Se lite redan nu på instagram.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: