​Det här måste ni se och känna. Jag älskar den här musiken och känslan den ger. I filmen “En kvinnas doft” med Al Pacino hörde jag låten för första gången, den ger mig gåshud varje gång. Att få dansa den är så underbart. Jag kan inte tango men Kristjan vill få mig att älska den – och han lyckas bra 🙂 denna bild är från vår senaste träning. 

Se videon jag är säker på att ni kommer känna som jag. Det är nåt speciellt med tango.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: