Vakade imorse och kände direkt att något var fel. Jag kunde inte ens öppna höger öga.

Går in i badrummet och får en chock när jag kollar mig spegeln – jag ser ut som ett monster. Ögat är helt rödsprängt, det rinner var i ögonvrån och ögonlocket så svullet att jag nästan inte kan se. Wow. Det kan bli problem… Jag är ännu i Spanien men åker hem idag. Imorgon börjar nämligen på nytt inspelningen av Bonde söker fru!

Att se ut som ett monster då är inte så kul, kommer skrämma både bönder och tittare som jag ser ut nu. Men värst av allt är ju att mitt utseende gör att man blir så överrumplad att man kanske inte hör av vad bönderna säger – och då försämrar jag ju böndernas chans till kärlek!


Så hjälp mig! Vad kan jag göra så jag slipper gömma mig bakom svarta solbrillor? Finns det nån mirakelkur? Det värsta är att jag ser att även vänster öga är svullet så imorgon lär det väl vara lika där. Och ja smink kommer jag vara tvungen att använda imorgon och det gör väl också att det blir värre. Suck.

Ja ja i värsta fall får jag väl spela in med solbrillorna på eller helt enkelt bjuda på en spännande monstereffekt i nya Bonde söker fru.


Har ni nåt tips så hör av er på instagram @linda_lindorff

Tappar humöret gör jag ändå inte – ger inte upp så lätt minsann. Nu ska jag badda med saltvatten och lägga på kamomilltepåsar – tack för alla tips!

På fredag är det ju också Let’s dance premiär. Så nu laddar vi med extra mycket dans – här kommer lite uppvärmning.

En av danserna ni garanterat kommer få se på fredag är tango! Jag säger inte att jag kan det än ☺️men spana in min danspartner, Let’s dance-proffset Kristjan Lootus – han är fantastisk! På fredag dansar han med coola boxaren Mikaela Laurén men redan nu kan ni se honom lära ut het tango här i senaste avsnittet av vårt dansprogram Dance with me. Han är sträng men rättvis 🙂

Håll tummarna för att Bonde söker fru nu också går att spela in imorgon. Hoppas på det!   Kram L


Ny dag! Så här ser det ut nu… har tvättat bort var och gjort rent. Något bättre tycker jag nog men ögonlocken är så svullna och det röda är inte kul. Set ut som jag inte sovit på en vecka… 🙀 men har cleareyes, ska prova det, och så ögondroppar jag köpte i Spanien, och så ja… lite smink. Vet det är dåligt men vad gör man. Inspelning idag…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: