Fick detta meddelande ikväll från en kille som upptäckt mig på en dejtingsajt! Helt sjukt ju! Fruktansvärt! Han som skriver undrar om det verkligen är jag, vilket han betvivlar och vill bara upplysa om att detta alltså finns. Bild på mig, som 38 år, singel och “want to date but nothing serious” Och det slutar inte där…

…allt detta står om mig också! Inte undra på att jag får så många inviter från män, både vanligt och oanständiga. Kanske kommer porrbilderna också från män som tror jag är singel och “vill dejta men inget seriöst..” Otroligt allt detta. Fler bilder på mig finns också. Som tex denna lite mer avklädda. 


Så otroligt fräckt. Nu är klockan ett på natten och jag ska sova men imorgon måste jag ju ta itu med detta. Kanske är det bara ett absurt skämt, hoppas nästan på det. Annars måste jag ju kontakta sidan och få en förklaring och ett avslut. Eller hur gör jag? Hjälp mig gärna. Skriv här eller på min insta @linda_lindorff 

Vill ha bort detta omgående.

God natt! Linda 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: