Så är mina ögon äntligen helt friska igen efter en ögoninfektion. Det var sista dan i Spanien som jag vaknade och insåg att jag fått det – jag såg ut som ett monster. Så här såg ögat ut dag 3… inte så kul. Jag fick då ögondroppar av en läkare och sen blev det snabbt bättre. 

Idag är jag helt bra igen! Lycka! Det var otroligt obehagligt att ha ont i ögonen. Så glad det är över. Tack för alla fina ord ni gett mig. Kram! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: