FullSizeRender-2Var på möte på TV4 idag om hur Bonde söker fru ska se ut i år och vilka förändringar vi ska genomföra. Väldigt spännande på många vis. Jag brukar alltid säga att Bonde söker fru är ett program som inte behöver förändras då det handlar om människor och det innebär att vi kommer att få nya unika historier varje år. Bonde söker fru handlar om bönder och deras kärlekslängtan mer än så behövs ju faktiskt inte men… det är klart att detta kan ju sedan presenteras på lite olika vis och kryddas med diverse nya inslag. Hur Bonde söker fru ser blir beror ju också till stor del på vilka bönder man väljer. I år har vi otroligt bra och spännande bönder, det säger jag förstås varje år… men det känns speciellt på något vis i år. Ni kommer att förstå när våra bönder väl presenteras om ett par veckor.

Bonde söker fru förändras – med dans!

Jag kan så klart inte avslöja vad som bestämts idag men en sak kan jag säga… det kommer bli mer romantik än nånsin tack vare detta nya. Oroa er inte, det är inga galna förändringar. Bonde söker fru ska handla om riktiga bönder, livet på landet med hårt arbete och djur (mer sånt i år om jag får bestämma), och sedan så klart kärlek! Jag tror också att det är stor chans att än fler bönder kommer att bli kär i år än tidigare tack vare nya tankar och idéer…  sist men inte minst kommer det att bli en del dans. Av årets bönder är det  5 av 8 som dansar – och en som går på buggkurs! 

img_8323

Ni som följer mig vet ju att jag blivit lite danstokig, älskar ju dansa, men jag har också upptäckt en sak, dans plockar fram känslor och det vill vi ju så klart ta vara på i Bonde söker fru. Särskilt som så många av årets bönder dansar! 5 av våra 8 bönder älskar att dansa!

Vi börjar så smått med att jag och Kristjan ska lära bonden Sebastian och Petra att dansa en kärleksdans till deras bröllop (de har fått det av oss i bröllopspresent) och det blir inte vanlig bröllosvals – de kommer att få lära sig en het rumba. Och sedan, redan i presentationsprogrammet kommer ni att få se minst en bonde dansa… vilket är så skönt att se. Bonden blev som förbytt när han plötsligt slog på musik och började bugga. Helt fantastiskt. Han kommer att få sååå många kärleksbrev!  Jag tror verkligen på dans i dejtingsyfte. Det är ett sätt för två främmande personer att ha en anledning att få lägga händerna på varandra, man kommer nära, kan känna doften av den andra och röra sig härligt och mjukt i takt till musiken. Jag har inte själv föreslagit att det ska dansas mer utan det har kommit från bönderna otroligt nog. I år har vi nämligen mer dansanta bönder än nånsin och de är ivriga att få börja bjuda upp 🙂

Som lite inspiration till er som söker en dansant bonde har ni ju förstås min dansskola som jag gör tillsammans med Kristjan Lootus. 🙂 Rumba, kärlekens dans, kommer på måndag här på bloggen men jag lägger upp tango här till er att ladda upp med inför helgen! Och på Expressen ikväll kommer ett nytt avsnitt i vår dansskola där och då blir det nåt som verkligen vi svenskar älskar, och som många av årets bönder är superduktiga på – nämligen bugg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: