img_8360

Årets första inspelningsrunda är precis avklarad. Jag har tillsammans med detta fantastiska team åkt runt i Sverige och träffat 8 helt underbara bönder! Alla med drömmen om att finna den stora kärleken. Det är 8 väldigt olika bönder, jag har skrivit om dem alla här på bloggen. Här är några av dem…

img_6172

“Första bonden klar för Bonde söker fru – här är han.”

img_6280-1

“Bondehunk klar för Bonde söker fru”

img_7841

“Snygg, sportig skogsbonde…”

img_8190

“Ligger i bondens säng..”

img_6403

“Hemma hos bonde nr 3…”

Hela programmet med alla 8 bönder kommer att visas på TV4 på annandag påsk. Det blir ett väldigt spännande program. Jag tror på rekordmånga brev i år då vi har riktigt attraktiva och härliga bönder. Det finns nån för alla i år. Otroligt bra bönder, vilket jag förstås säger varje år, men i år är det något extra sensuellt med dom alla. Det känns mer romantiskt än nånsin redan så här på förhand. Kan inte förklara vad det är som gör att jag känner så men magkänslan säger mig att i år blir det gammeldags romantik det kan jag lova.

Det som också är annorlunda i år är att alla gillar att dansa. Jag har ju blivit lite danstokig efter Let´s dance förra året men det är ju inte jag som castat årets bönder så jag har verkligen inte med detta att göra. Trots det så har vi ett gäng bönder där 5 av 8 älskar att dansa, och en går en buggkurs. Alla säger att dans är bland det bästa man kan göra när man vill lära känna nån, och ja jag säger inte emot. Flera av dom säger också att man kan känna om det finns potential till kärlek, bara genom att dansa en enda dans.

​Så mitt tips till alla er som funderar på att söka till någon av våra bönder – börja träna dans! 🙂 Och den dansen som flest av årets bönder älskar är förstås bugg, och vilken tur då att jag ju har en dansskola där vi i ett av programmen lär ut just bugg! Så nu kära vänner tittar ni på avsnittet nedan, lär er stegen och träna in något litet trick så ska ni se att det kommer att gå bra. 🙂 I vilket fall kan jag med all säkerhet lova att era chanser hos bonden kommer att öka. Så kör hårt – här är vår buggskola!

Lycka till! kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: