Så var det dags för rumba – mest känd som kärleksdansen. Jag älskar rumba men tycker det är svårt att vara så kvinnlig och sensuell som man förväntas vara i den här dansen och det får Kristjan verkligen jobba med. Det är ju rätt genant till en början att gränsla en främmande man och att vara så intim som man är i en rumba men jag och Kristjan har känt varandra i över ett år nu så vid det här laget känns det mesta okej trots allt. Vi gör det ju som danspar och då går man in i olika roller. Jag har svårt för rumba men vill älska det. Se själva veckans avsnitt och avgör hur ni tycker att det går. Jag hoppas också ni blir inspirerade att lära er den här dansen, särskilt alla ni som har ett stundande bröllop! Byt ut bröllospvalsen mot en het intim och kärleksfull rumba! Det vore väl nåt. Hör av er om ni behöver hjälp. 🙂

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: