Bild från semifinalen i Let’s Dance förra året då jag och @kristjanlootus tävlade. I år dansade Kristjan med Mikaela Lauren men deras medverkan slutade tyvärr redan i fredags. Tack och lov kan ni ju fortfarande se Kristjan dansa i vår dansskola 😘Nytt avsnitt ute på bloggen nu – rumba! Även kallad kärleksdansen. 


Ni som ska gifta er snart, kolla in detta, rumba är ett väldigt vackert och sensuellt alternativ till bröllopsvalsen… ❤️


 Idag ska vi träna på något helt annat, nämligen bachata, och vid 10.30 så kör vi live på instagram @linda_lindorff . Då kan ni ställa frågor om dans och Lets dance, bachata och förstås även Bonde söker fru – ja fråga vad än ni vill veta till mig och Kristjan. Så kl 10.30 idag ses vi här live! Det ser jag fram emot! 💞

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: