thumbnail_SabinaLindaLindorffSabina Dufberg, känd som en av de stenhårda superinspirerande tränarna från Biggest looser har nu gjort en träningsapp tillsammans med min gode vän fotografen Joel Engde. Joel och jag har känt varandra i över 15 år och gjort allt från När & fjärran och Farligt möte till Bonde söker fru och nu dansskolan Dance with me. En otroligt duktig fotograf som nu alltså plåtar allt Sabina gör i träningsväg på appen Stronger, better you.


Ni som sett Biggest looser vet att Sabina tar träning på allvar och hon bygger kroppar och lär ut hälsa som ingen annan. (Jag har hört om folk, inte från henne utan från andra, som är beredda att betala 5000 kronor för ett pass med henne… så ja hon är poppis eftersom hon ger resultat. 🙂


Jag har tränat en gång med henne och hade träningsvärk i flera dagar… vilket jag ser som något positivt då man vet att man ju gett allt och lite till.

I vilket fall så tycker jag att ni ska testa hennes träningsapp om ni är sugna på att komma i form eller bara lägga till några extra muskler inför sommaren. 🙂 Just nu kan ni prova på gratis och det finns i alla olika nivåer. Man kan alltså börja träna med henne vare sig man är helt otränad eller i väldigt god fysik.

Jag kommer att sätta ihop ett av våra träningspass tillsammans här på bloggen framöver så får ni se hur det kan se ut. Tills vidare gå in App Store och leta upp Stronger better you eller ladda ner via hemsidan strongerbetteryou.com 

img_8716

Ha en trevlig kväll och kom gärna och besök mig på instagram @linda_lindorff där vi nu lagt upp Bondedansen! Dansen som ni tittare, jag, teamet och så klart alla bönder kommer att dansa innan sommaren är över – var så säker 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: