img_5594

Det tog ett tag innan jag bestämde mig men nu kan jag berätta att jag tackat ja till att göra Spårlöst igen. Jag älskar det här programmet, Spårlöst är både känslosamt och väldigt betydelsefull, så egentligen borde det inte finnas nån tvekan. Men Spårlöst är också för mig förknippat med egna, väldigt starka, känslor.

Första gången jag gjorde det här programmet  var jag gravid med Lykke. Då åkte jag till Tokyo. Detta är alltså mer än 8 år sedan. Det var meningen att jag skulle göra 5 resor men dagen innan jag och teamet skulle åka på vår andra resa, till Island, var jag tvungen att hoppa av. Jag hade drabbats av havandskapsförgiftning och blev akut inlagd på Karolinska. Det ska tilläggas att havandeskapförgiftningen inte hade med Spårlöst att göra. Konsekvensen blev bara att jag inte kunde fullfölja mitt jobb utan gjorde bara detta enda program.

 

FullSizeRender-2

Efter det har jag fått frågan ett par gånger ifall jag vill göra det igen och hittills har svaret varit nej. Programmet påminde mig för mycket om det som hände och rev upp känslor inom mig. Dessutom har jag känt att jag velat vara hemma så mycket som möjligt när barnen varit små och Spårlöst innebär ju onekligen rätt långa resor.

Nu däremot känner jag mig redo för detta igen och det känns så kul! Spårlöst är ett program som i sitt format och innehåll passar mig väldigt bra. Jag tycker om känslor, relationer och kärlek och i detta programmet är det väldigt mycket sånt.


Redan i April åker jag iväg på ett spännande uppdrag. Kan inte säga vart jag ska men det är en helt ny plats och historien är så gripande. Jag vet att det kommer bli väldigt känslosamt och jag är redo att göra allt för att hjälpa den här personen att hinna den hen söker.

Hitta mig gärna på insta @linda_lindorff och låt mig höra vad ni tror om detta.

Kram Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: