Erik Ohlsson 21 år, kviguppfödare från Edsbyn

thumbnail_Erik Ohlsson

Det här är årets yngsta bonde och en kille som säkerligen kommer få många flickors hjärtan att slå lite extra. En snygg stark skidåkarstjärna till bonde med gosiga kor och ett underbart skratt. Så här skrev jag efter att jag träffat honom första gången Bondehunk klar för Bonde söker fru! 

img_6280

Erik är ett riktigt kap och går hem hos tjejerna men hur het och härlig han än må vara så har han, enligt sig själv, en tendens att falla för fel tjejer. Tjejer som, när de fattar att han inte bara åker skidor på elitnivå utan faktiskt är en bonde på riktigt som brinner för sin gård och livet på landet, inte längre vill vara tillsammans med honom. Han är mer bonde än elitidrottare och vill att den tjej han träffar ska förstå och respektera det.

Jag upplever honom som framåt, charmig och social men att han kanske inte så lätt och i första taget släpper nån i på livet. Det är vad jag tror kommer krävas för att han ska bli riktigt kär och detta kommer också att vara hans stora utmaning.

Här kommer nu några frågor och svar för att ni ska lära känna Erik lite bättre.

Du är ju ganska ung. Hur kommer det sig att du är med i Bonde söker fru?

Jag är ju både bonde och alpin-åkare och tyvärr blir det så att skidåkningen och gården tar upp så pass mycket tid att jag inte kommer mig ut riktigt, det blir svårt att träffa någon. Sedan är min livsstil som bonde rätt speciell, så det är inte så lätt att hitta någon i min ålder som är redo för det.

Vad tror du blir din största utmaning?

Jag kommer ha jättesvårt att skicka hem någon, jag vill verkligen inte göra någon besviken. Jag vill alltid leva upp till folks förväntningar på mig.

 Om du skulle beskriva en perfekt dag med någon du tycker om, hur skulle den se ut?
Jag vill alltid vara utomhus, så kanske skulle vi åka ut i skogen till någon grillplats och grilla lite. Umgås med varandra, njuta av varandras sällskap och naturen ihop.

 thumbnail_Jörgen Pettersson

Jörgen Pettersson, ekologisk nöt – och skogsbonde, 40 år från Askersund

Här har vi en riktig storbonde där allt finns på plats förutom den stora kärleken. Han har en fantastisk gård, ett otroligt vackert nybyggt hus med allt från jacuzzi och bastu till stort lantkök med välsorterad vinkyl. Jörgen är en livsnjutare av stora mått och säger allt rätt men det är när man kommer honom närmre och börjar prata känslor som man verkligen förstår hur underbar den här mannen är.

img_6403-1

För min del så var det som att allt släppte efter att vi dansat i hallen. Jörgen älskar att dansa och när jag bad honom visa mig hur det känns att dansa med honom blev han först alldeles blyg och rosig om kinderna men sen slog han på låten Du ljuger så bra med Linda Bengtzing och bjöd upp mig till dans i hallen. Det var så härligt att se honom släppa garden, slappna av och njuta. Han visade verkligen hur mycket han älskar att dansa och han fick mig att känna det i kroppen. Den här killen kan dansa och det kommer att vara en fördel för er som delar det intresset med honom. Det känns skönt och tryggt att vara i hans famn. Det är på dansgolvet han kommer finna sin kärlek tror jag.

Här är några frågor och svar för att du ska lära känna Jörgen lite bättre.

Hur skulle du beskriva kärlek?

Jag tycker det är viktigt med både med tillit och respekt, till att börja med. Den man är riktigt kär i, den längtar man ju otroligt mycket efter. Kärlek för mig är närhet och att kunna njuta av ett glas vin och något hemlagat tillsammans. Älskar ju att laga mat! Det passar bra ihop med kärlek, tycker jag, haha.

Har du någon hobby/intresse?

Jag har många intressen, jag tycker om jakt och dans, jag buggar gärna. Att umgås med vänner, laga mat. Sedan har man ju givetvis ett intresse av djur eftersom att man jobbar med det man gör. Jag tycker om att snickra och är ju en sån som har en massa projekt igång jämt.

 Vem söker du?

En glad, spontan och trevlig tjej som kan ha både skit under naglarna men samtidigt gillar att klä upp sig för en middag eller utekväll. Någon som uppskattar kontrasterna i livet, så att säga.

img_9147

Jag kommer att svara på frågor på Tv4´s instagram live kl 10 imorgon. Då ska jag göra mitt bästa för att ge er de svar ni behöver. Hoppas ni redan nu känner er inspirerade!

Ni kan förstås redan nu gå in på min insta @linda_lindorff och ställa frågor – så svarar jag så fort jag kan.

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: