Wilhelm Nyh, ekologisk mjölkbonde, 48 år från Trångsviken.

 thumbnail_Willhelm Nyh

Så fort jag klev in på gården visste jag att Wilhelm var något speciellt. Han har nåt i blicken, en energi och utstrålning som är otroligt charmig. Man känner honom, man känner sig sedd av honom och man känner hans närvaro. Wilhelm är väldigt manlig och trygg i sig själv men har också en skönt ung och barnslig sida. Jag upplevde honom väldigt utåtriktad  – och nästintill lite flörtig utan att han nog menade att vara det. Hans sätt och obekymrade glädje över att vara nära nån han gillar gör att det bli så – vilket jag tror många kommer att tycka är otroligt attraktivt. På den här gården tror jag att det blir romantik i sommar. Jag är faktiskt nästan helt säker på det.

Några frågor och svar som kan förstärka bilden av Wille ytterligare.

Vad hoppas du allra mest på?

Jag hoppas hitta den där tjejen som får mig att känna det där alldeles extra i kroppen. Någon man har kul med, jag tycker det är viktigt att njuta av livet och att man ska ha roligt så ofta man bara kan, så vill ju träffa den rätta som känner likadant. Livet är ett äventyr.

img_6172

Så här skrev jag om honom efter att vi sett första gången Vår första bonde klar – här är han.

 Några frågor och svar som ger dig lite mer inblick i vem Wilhelm är….

Vad tror du blir din största utmaning?

Jag är en person som kan bli lite uppslukad och har lätt för att bli blixtförälskad när jag träffar någon, men samtidigt tror jag det är en utmaning att kunna avgöra hur starkt man kan känna för någon och om det känns ”rätt” i ett brev. Jag hoppas på att några vågar skicka en filmsnutt jag.

 Är du bra på att flörta?

Ja men jag tror jag är det, faktiskt haha. Jag har rätt lätt att få kontakt med människor, är rätt sprallig och tror jag har ett glatt sätt som kan kännas flörtigt. Det är väl bra?!

thumbnail_Therese Tengmark

Therese Tengmark, 39 år, ekologisk nötbonde från Malexander (ursprungligen Sigtuna).

Mötte henne och slogs direkt av hennes självklara sätt och givna plats på gården. Hon är driven, målinriktad och en riktig slitvarg –  men också med drömmar om romantisk okontrollerad kärlek. De första minutrarna med Therese blir man tagen av hennes energi och vilja att ha kontroll men så fort man mötts och börjar prata om det som mest betyder något för henne, nämligen kärlek, hemmet och familj så möter man lugnet. Therese driver en stor gård helt själv med hästar, kor, höns, tupp, hundar och katter och massor av mark. Det här är en stark superpowerwoman med glimten i ögat, stort intellekt och en bomullsmjuk och oerhört kärleksfull insida. Hon älskar att pyssla i hemmet och laga mat och bjöd mig på den godaste räkmackan jag nånsin ätit – med egenproducerade ägg förstås 🙂 Jag älskade att sitta ner med henne, dricka te och äta den smörgåsen och prata om kärlek och framför allt saknade av dem. En underbar kvinna detta – här ska ni inte tveka killar, skriv!

Har ni några frågor så ställ dom gärna på min insta @linda_lindorff

Här några frågor till Therese…

Har du någon hobby/intresse?

Jag är ju extremt dålig på att sitta stilla, jag har alltid hållit på med sport, handboll, triathlon, ridit och simmat, dansat. Jag är en väldigt aktiv person som älskade gympan i skolan haha. Men just nu är det mest jobb som gäller, men det blir ju en sport i sig på ett vis. Man får ju sina träningspass när man ska jaga djur som är på rymmen, haha. Det blir träning att skotta skit och rulla balar också.

Om du skulle beskriva en perfekt dag med den du tycker om. Vad skulle ni hitta på?

En härlig stor frukost, och att man hittar på något kul ihop. Åker skidor eller pulka på vintern, vattenskidor på sommaren, hike, åka mountain bike. En trevlig middag! Kanske grillar vi ute efter mountainbiketuren!

Vem söker du?

Någon som är framåt och tar för sig i livet, nyfiken på livet och vågar leva. För mig är det inte ett alternativ och bara stå och stampa på samma plats. Jag söker någon som passar och uppskattar mig och min livsstil. Jag behöver ingen man som ska ta hjälpa mig med mitt jobb men någon som accepterar min livsstil och hur jag jobbar och vill bo där jag har min gård. Ett stöd men jag har mina egna muskler för jobbets skull haha.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: