Det här är banne mig inte okej! Jag är rätt tolerant av mig men när man vaknar upp och får sånt här till morgonkaffe blir jag rent illamående. Jag har inget emot sexiga bilder generellt men jag den här typen av personliga porrbilder får ni gärna sluta skicka. Jag har skrivit detta tidigare och då avtog det under en period men nu verkar det vara bortglömt så här kommer en påminnelse –  Sluta! Jag går inte i gång på detta. Jag vill inte ha det. Det är olämpligt och osexigt och det stör mig. 

Konsekvenser av dansen – porr och snusk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: