På plats i Kandy på Sri Lanka för inspelning av Spårlöst. (Nu är jag redo för Spårlöst) Här med min guide och lokala kollega Buddhini. Jag är så spänd och förväntansfull för detta uppdrag. Känns oerhört spännande och tanken på att kunna hjälpa nån finna sina rötter är svindlande. Det är ju så stort. Så viktigt. Tjejen jag ska hjälpa är så fin och hennes längtan känns i hjärtat. Håll tummarna för att detta går vägen. Det skulle innebära stor innerlig lycka för många, mig inklusive.


Upptäckte först i morse det fanns ac på rummet trots allt… men en alltför het natt i svettiga lakan kompenseras ändå av detta. 🙂 

Mitt rum – bild från insta stories. 


Hitta mig på instagram på @linda_lindorff och följ vårt spårande på Sri Lanka. Där kommer jag lägga upp bilder under hela veckan.

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: