linda

Robinson är tillbaka i TV4 och ingen är gladare än jag – jag älskar Robinson! Det innehåller precis allt jag gillar i form av tuffa tävlingar, relationer, djungel, djur och exotiska miljöer. Det gör mig varm i hjärtat att nu TV4 tar det tillbaka – igen.

images-2

convert-7

Senast vi kunde se Robinson i rutan var det i form av Robinson love edition. Ett nytänk där vi fokuserade lite extra på just personliga relationer. Vi spelade in i Kambodja och det var en otroligt häftig säsong.

images-4

Älskad av många och med fina recensioner. Väldigt kul att ta del av. Någon kärlek på ön blev det inte riktigt men däremot när vi kom hem har det här grejer. Bland annat har två av de som varit med nu förlovat sig. Kalle och Jennifer.

images

convert-4

Första gången TV4 gjorde Robinson var 2009 – och då var jag programledare också. Faktiskt då första kvinnan i världen att ensam leda Robinson, bara en sån sak 🙂 Det var i Filippinerna. Det var det tuffaste Robinson nånsin där ett av lagen hamnade i träsket. Minns allt så väl. Jag blev också gravid där vilket var en lycka i sig som gör att jag minns denna säsongen med ett litet extra skimmer.

images-3

convert-5

Graviditeten gjorde att jag inte kunde följa upp med kommande säsong, ville inte föda på en öde ö 🙂 men fler säsonger följde och jag har sett varje avsnitt. Älskar detta programmet!

LindaLindorff1

convert

Jag har fått min beskärda del av relationer efteråt i Bonde söker fru, och djur och natur i form av Linda och djurens hjältar så jag har överlevt men att Robinson nu kommer tillbaka gör mig så lycklig för det är just den perfekta kombinationen av relationer, djungel, djur och tuffa utmaningar. Så tjoho säger jag bara Robinson is back!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: