Vi har haft en kul, svettig, känslosam och intensiv vecka. Fantastisk på många vis men nu längtar jag hem. Jag längtar så mycket när jag tänker på barnen och Jacob att det gör ont. Det värker i bröstet och svider i halsen när jag andas. Stark fysisk längtan. Det är inte så skönt att känna så men det är ändå nyttigt på något vis att få längta ibland. Längtan är ju ett tecken på kärlek och den påminner en också att aldrig ta nåt för givet och verkligen uppskatta den kärleken man får och själv känner. 

Här är dom! Jag har en lång resa framför mig men tänk att få komma hem och pussa på det här gänget. Lycka! Mina älskade barn och världens mest underbara man. Min trygghet och glädje i livet. Mitt allt. Jag jobbar med att söka kärlek åt våra fina bönder och jag vet hur mycket det betyder. Att ha kärlek i sitt liv är en så ofattbar lycka. Jag önskar alla fick uppleva det och är tacksam för att jag kan dra mitt stå till stacken genom hjälpa till att hitta kärleken åt åtminstone några personer varje år. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: