FullSizeRender

Ja så här ser min höft ut idag och anledningen till det är faktiskt min kärlek till samba… Det var förra våren då jag var med i Let´s dance i TV4 som det hände…

convert-10

Under genrepet i vecka två och slet jag sönder en muskel i höften. En rejäl muskelbristning helt enkelt och det gjorde så otroligt ont.  Jag blev ledsen men ville försöka kämpa vidare och fick då laserbehandling och värktabletter för att kunna fortsätta dansa.

Och dansa gjorde vi. Klippet ovan är samban i fredagsfinalen. Nog ser man att jag har ont och är stel – men man ser också hur otroligt glad jag är. Vi gick vidare den här fredagen, och många fredagar till. Vi tog oss ända till semifinal och jag ångrar inte en sekund att jag fortsatte trots att läkarna ville förbjuda mig. Det gav mig en permanent skada, en skada jag aldrig kommer att bli av med men jag väljer att se det som ett minne för livet av något som ändå i det stora hela varit väldigt positivt i mitt liv.

convert-9

Jag älskar Let´s dance och är glad att jag var med i programmet. Det var så kul, jag lärde mig otroligt mycket och fann en ny passion i dansen. Jag älskar att dansa och gör det ni ju vet fortfarande. Här nedan kan ni se vår senaste och uppdaterade version av samba i vår dansskola…

Samban förstörde mina höfter och enligt den naprapat jag träffade senaste så var det “det värsta hon hade sett” och visst, det är inte så vackert men det är inget fel på höften och jag har inte ont så jag är ändå glad för jag kan fortfarande dansa – till och med en höftrullande dans som samba. 🙂 Se avsnittet ovan och förstå vad jag menar när jag säger att jag älskar samba. Den här dansen är helt enkelt värd att älskas.

Kram och trevlig fredag!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: