IMG_2596

IMG_2597

Det här är helt sjukt ju! Fick den här bluffannonsen skickad till mig av en följare på instagram – och jag är chockad! Hur kan dom göra så här? Dom använder mitt namn och ansikte för att sälja bantningsprodukter! Jag är INTE tillfrågad om detta. Det är bluff rakt igenom. “Jag ändrade inte min kost eller min dagliga rutin, men fettet smälte bort som det vore smör… ” 😳😳Så sjukt! De till och med skriver falska citat! Vad är det för exotisk frukt? De ska tjäna pengar på att lura er att tro att jag bantar med deras produkter.   Jag blir så förbannad! Jag bantar för övrigt inte och har ALDRIG använt bantningsprodukter. Sprid gärna detta på era Facebook-sidor så ingen blir lurad. Detta är BLUFF. Jag vet inte hur jag ska få tag på dom, har försökt nu men detta ska jag försöka anmäla. Det här är allvarligt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: