Idag drog Bonde söker fru igång på riktigt och nu väntar en spännande intensiv inspelning och som vanligt börjar vi med brevutdelningen. Först att få sina brev var Wille! Så kul se honom igen och han kunde då knappt sluta le! Så glad och ivrig. Helt underbart!


Vi läste kärleksbrev, pratade och hade en så kul dag! Detta kommer gå bra har jag en känsla av.


Det här är skorna jag fick i Let’s Dance förra året. Nog syns det att jag dansat en hel del – till och med klackarna är så slitna att spikarna syns. ☺️Har älskat att slita ut dom men nu är det dags att ta en paus. Nu byter slitna dansskor mot leriga gummistövlar! Dansskolan är färdiginspelad och nu väntar istället en spännande säsong av underbara Bonde söker fru. Imorgon spelar vi in hos Leonora… 


Men nu ett snabbt ombyte på flygplatstoaletten – och biopremiär! 🙂 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: