Jag brukar inte bli orolig på Bonde söker fru men jag har en känsla av att det saknas nån… att det finns en person där ute som vill men inte vågar. Har ni som funderar över att skicka brev gjort det?? Ni får inte tveka. Jag vill inte att nån går miste om sitt livs kärlek bara för att nån inte vågade Tiden att skicka brev är egentligen över men om nån av er nu känner er träffade så skriv! Jag öppnar upp för några dagar till. Skicka då ett mail direkt till mig på linda.lindorff@tv4.se nu på en gång så lovar jag att dela ut det. Tro mig, du kommer inte att ångra dig! ❤️


Har ni några frågor så ställ dom på min insta @linda_lindorff lovar svara på allt så gott jag kan.

Jag har en känsla av att nåt bra kommer hända idag. Kom igen nu! Väntar på dig 😘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: