Många har sagt att det är vanvett men barnen har velat det länge och nu har även jag börjat känna det – vi vill ha en hund! Barnen har inte alls tjatat utan bara lite nu och då visat en gullig bild eller sagt varför de längtar efter en hund. De har också sen ett år tillbaka börjar samla pengar för att ha råd att köpa en hund, den dag vi eventuellt säger ja… Både jag och Jacob hade hund när vi växte upp och vi vet ju därför hur otroligt mysigt det är – men också hur mycket jobb det är. En hund är en familjemedlem och kan nästan jämföras med att få ett barn till. Jag frågade barnen om de inte hellre ville ha en bäbis – ett syskon till – men där var de förvånansvärt eniga, ingen bäbis – de vill ha en hund! 🙂 

Hade jag varit några år yngre hade jag nog insisterat på en bäbis… men nu känner jag mig klar med barn. Våra tre är helt fantastiska och jag älskar att ha tid att vara en närvarande mamma. Det är det bästa jag vet. Älskar att vara mamma. Vad jag aldrig provat är att vara matte… och jag har en känsla av att jag kommer att älska det!

Så nu är det bestämt och alla i familjen är överens – vi ska skaffa hund! Det känns så spännande. Men nu kommer nästa väldigt viktiga fråga – vilken hund ska vi ha?

Ni som har hund eller kan hundar, kom gärna med förslag. Vad skulle passa oss? Tänker att hunden inte ska vara alltför stor, inte heller pytteliten. Den ska vara snäll, trogen, pålitlig, stark, trygg och ha positivt sinne och viss beskyddarinstinkt ( – för övrigt samma egenskaperna jag älskar hos min man  🙂 )

Finns det hundar som passar in på den beskrivningen? Vore härligt om jag sjunde springa med den. Springer 7 kilometer nästan dagligen. Mysigt att ha sällskap då och ett bra sätt ge hunden motion. 


Så om ni har några förslag – hör av er! Lättast är det på min insta @linda_lindorff Jag är så sugen på detta! Längtar! 

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: