Fångarna på fortet är en av Tv4’s riktiga långkörare och jag har fått frågan om att vara med många gånger. Jag älskar att tävla men har en tendens att ta allt på för stort allvar och är dessutom en rätt dålig förlorare så jag har konsekvent tackat nej till det mest som rör tävlingar – särskilt på tv. Och då pratar vi allt från Hela kändissverige bakar till frågesportsprogram. Det stora undantag var Lets Dance, och det är jag glad för. Det var en så stor personlig utmaning att utsätta mig för att tävla i en av Sveriges största tv-tävling, tävla, bli kritiserad och bedömd på bästa sändningstid inför nästan 2 miljoner tittare. Det gjorde mig gott. Förvisso gick det ju väldigt bra och jag var med hela vägen fram till semifinal vilket såklart underlättar för en dålig förlorare 🙂 men jag fick också lära mig mycket och känner att jag mognat då det gäller tävling. Så med den känslan i kroppen och det faktum att jag själv fick välja mitt team så har jag tackat ja till Fångarna på fortet! 

Enligt Agneta Sjödin så verkar det ha gått hett till där nere på fortet förut 🙂 ska bli mycket intressant bevittna och delta i detta mycket omtyckta tävlingsprogram – och förhoppningsvis klarar vi oss utan större skandaler. 

Så nu till det viktigaste av allt… vilka ska jag tävla med?? 

Mitt team består av………….


Sebastian Davidsson! Har tävlat många år i strongman och som bäst varit Sveriges näst starkaste man! Bra tävlingsnerver, älskar att vinna (och hatar att förlora 🙀) stark som en björn, glad, klok, orädd, positiv och… han ger aldrig upp! Det sista vet jag med säkerhet med tanke på hur han kämpade för sin Petra och fick till och med mig att ändra på reglerna i Bonde söker fru för att han skulle få träffa henne. 🙂 så snacka om bra lagmedlem! 

Teammedlem nummer 2…


Stefan Hildingsson! Urstark naturkraft från Hassela. För honom är ingenting omöjligt. Glad, ärlig, klok, snabbtänkt och godhjärtat. Förvisso lite höjdrädd 🙂 men han tvekar ändå aldrig. För han är modig som få. Så ännu en perfekt lagmedlem! 


Jag hade kunnat bjuda ner alla mina fantastiska bönder till fångarna på fortet så klart, alla ha de sina unika styrkor, men just dessa två har båda två tävlat på fortet tidigare och den erfarenheten är bra att ha för en nybörjare som mig. 

Låt oss nu hoppas detta går bra – jag vet ju att vi kommer att ha en storhejarklack inte alla och det är vi tacksamma för. Tror nog vi kommer behöva det 🙂 hör av er på min insta och säg vad ni tror om detta @linda_lindorff 

Ha en underbar dag i solen! 

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: