Röda läppar – ser man inte ofta på mig minsann men om jag ska tolka era reaktioner och komplimanger på instagram borde jag ha det varje dag 🙂 Vi håller just nu på med en hemlig bondeinspelning där jag har lyxen att varje dag bli sminkad och fixad av ett proffs vid namn Maria Fahlen (som för övrigt var den som sminkade mig i Lets Dance) och igår på inspelning så det ut så här. Lade upp bilden på min insta @linda_lindorff och vilka fantastiska komplimanger!!! Drygt 1800 har gillat och hela 70 kommentarer! Tack kära ni – jag är smickrad! 

Det där är bara några av alla fantastiska kommentarer. Tack! Får se vad det blir för Look idag… men färg på läpparna blir det nog 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: