Befinner mig just nu på hemlig bondeinspelning och jag har nog aldrig i bonde söker frus historia bjudits på så många överraskningar. Jag är faktiskt både lite paff och smått chockad över intensiteten, det ärliga och galna, och konstant överraskade, känsloruset. Jag är rätt erfaren när det gäller kärlek och relationer men här hänger jag knappt själv i vändningarna 🙂


På min instagram och insta stories @linda_lindorff hittar ni små berättelser som denna. Jag får ju inte berätta nåt än så ni får hålla till godo med det lilla…

​​

Ja ni förstår ju själva… så hemligt är det…:)Jag har lyxen denna inspelning att få hår och smink varje dag av ett proffs vid namn Maria Fahlen. Vi möttes under Lets Dance då hon sminkade mig varje fredag i tolv veckors tid så vi hann lära känna varandra. Hon är den första som fått mig att våga ha rött läppstift – och det blev en Övertaskande succé för nya bonde-looken! 🙂


Jag är fortfarande inte helt frisk, hostar och är hes men vädret har varit med oss så vi har åtminstone sluppit frysa.


Önskar jag kunde visa bilder på huvudrollsinnehavarna men det går inte. Däremot kan ni få se…


…några av våra fantastiska medarbetare! Vi har haft underbara dagar tillsammans. 

Så ny dag – nya heta möjligheter! Hitta mig på instagram@linda_lindorff så får ni snart veta lite mer… 😘


PS har ni missat filmen då min man med ett golfslag öppnar en ölflaska så har ni ännu en anledning att gå in på insta 🙂


Fick stora rubriker i tidningarna igår. Och ja – att det är ett imponerande slag förstår man när till och med självaste golflegendaren Jesper Parnevik kallar Jacob för kung 🙂 

Ha nu en underbar dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: